söndag 5 augusti 2018

Testing, testing

Jag funderar ju skarpt på att börja om med en ny blogg, eftersom den gamla är så trögladdad. Jag tror att det här kan bli bra. Jag har ju använt blogspot.com tidigare och har ännu några bloggar kvar, bland annat den här, som jag förut kallade för Testblogg. Nu ska jag inte ladda på så mycket på den här nya bloggen. Det är nog mest jag själv som har tyckt att det varit roligt att uppdatera med alla de olika sidorna, men analyserar man statistiken så är besökarna där inte så många. De gamla kommer att finnas kvar, så ingen information försvinner, i alla fall så länge jag betalar årsavgiften till one.com.

Det åskade igår kväll och det regnade samtidigt som solen sken och det blev en helt fantastisk regnbåge som gick över hela himlavalvet, så kameran kunde inte få med hela. Det blev ett kortvarigt regn som inte ens gav en bottenskyla i regnmätaren och efter en stund upplöstes molnen och Tor och hans bockar drog vidare.

I dag då? Det har inte blivit så mycket vettigt uträttat faktiskt. Av förklarliga skäl har ett antal timmar av en den här soliga och fina söndagen tillbringats inne i skumrasket framför datorn.  Jag hade en fundering på att åka till Visby och trängas med allt medeltidsfolket, men jag sparar det till en dag i nästa vecka. Den som spar han har!

Trevlig söndag!

16 kommentarer:

znogge sa...

Skönt att du inte tänkte slutta blogga för det trodde jag ett tag!

Kram

Ingrid sa...

Ingen risk! Jag ger mig inte i första taget.
Kram och trevlig kväll!

Monica sa...

Det gick ju fint att komma in här!
Vilket konstigt väder det är denna sommar, åska som inte ger regn, men framför att denna otroliga värme och torka. Man undrar hur det blir i höst, brist på varor, högre priser, etc?
Skönt att du fortsätter med bloggandet - det är så många som har slutat!
Stor kram, Monica

Ingrid sa...

Kul att se dig här Monica!
Jag har minsann haft funderingar på att sluta, men bloggen är ju mitt lilla nöje när jag sitter här ensam och inte har någon att prata med, då "pratar" jag med mina bloggvänner.
Kram

http://kraka.moah.se sa...

Gick snabbt och lätt att komma in här.
Kram

Helena sa...

Jag sparar dig i min blogglista. Alltid spännande med något nytt. Nu ska jag läsa din blogg från starten.

skogsnuvan sa...

Ovant med nya bloggen. Man blir ju liksom van vid den gamla modellen men det är tur att du inte slutar blogga. Vi har ju följt varandra i 10 år nu och det är bara du och jag som har det. Alla andra bloggvänner har slutat en efter en och det tycker jag är synd.

Ingrid sa...

Så bra!
Kram

Ingrid sa...

Tack Helena! Det gläder mig att du följer med till den nya bloggen.
Kram

Ingrid sa...

Ja, tänk vad vi har känt varandra länge. Jag minns när jag läste en del av dina "svartaste" inlägg högt för Åke. Så roligt han tyckte att det var att få träffa dig.
Kram

Anonym sa...

Vilken tur att du bara byter blogg och inte slutar blogga! Det är så trevligt att hälsa på hos din välskrivna blogg. Tack för att du delar med dig och lycka till med nya bloggen! Hälsar Eva från Halland

Susie på Stjärnarve... sa...

Du får inte skrämmas så där! Man trodde ju att du skulle lägga av helt.....
Skönt att höra att vädret har styrslat till sig. själva är vi på fastlandet - vid Helgasjön precis ovanför Växjö där vi hyrt ett litet hus vid sjön mitt ute i "nowhere". Jättehärligt, det finns en luftvärmepump som går att ställa om så den fungerar som en AC. Kan förmodligen behövas om några dagar!
KRAM/Susie

Ingrid sa...

Tack snälla Eva!
Så glad det gör mig att du vill fortsätta att läsa min blogg.
Kram

Ingrid sa...

Så härligt det låter. Sonen har samma förnämliga funktion på sin luftvärmepump. Nu ska det ju bli en ny värmebölja så då får ni säkert användning av de.
Ha det så gott!
Kram

tankar från mitt fönster sa...

Jag kommenterade på din gamla blogg, men nu sitter jag med min IPad och kan inte skriva så mycket, då tangentbord saknas. Har du ett nytt tema i bloggen? Nåväl jag ska läsa varje dag då vädret blir bättre. Trevlig helg!

Ingrid sa...

Välkommen tillbaka!
Kram