onsdag 29 augusti 2018

Trevlig post

Det har varit en rätt solig och fin förmiddag och jag passade på att köra upp på kyrkogårdarna och kolla läget. Nu börjar det grönska lite på gräsmattorna och gravkullarna där också, men det är väldigt lite gräs och i stället mycket ogräs. Läget på gravarna var väl under kontroll, men kullen på familjegraven behöver åtgärdas. Jag får nog ta ett snack med klockaren. Dessutom börjar sommarblommorna se lite bedagade ut. Det är snart dags för en höstplantering i blomlådorna.

På hemvägen körde jag in till Konsum och handlade lite och nu är jag på gång med en lasagne. Jag gör alltid en ordentlig låda och fryser sedan in lagom portionsbitar. Det är bra att ha när fantasin och matlagningslusten tryter.
Undrar vad de här molnen ska ställa till med (i dag 14.10)

När jag satt och skrev det här inlägget, medan doften från lasagnen spred sig ända in i sovrummet, skramlade det till i brevinkastet. "Mer valpropaganda", tänkte jag, för jag har avsagt mig reklam och jag har e-faktura och autogiro på de flesta räkningar, så det  kommer  normalt inte så mycket post, men det var minsann inte någon valpropaganda, utan det här kortet, avsänt av en av mina bloggläsare, som ville tala om att hon gillar min blogg.   

Så glad du gjorde mig,  Birgitta!!

10 kommentarer:

znogge sa...

Grattis till det trevliga kortet! Sådan post är alltid rolig att få :D Lasagne som är så gott! Det fick vi i gruvan i måndags och det var inte dumt alls.

Kram

Helena sa...

Smaklig måltid.

Ingrid sa...

Den här ser bra ut, så jag har bjudit sonen och sonhustrun på kvällsmat. Det är alltid trevlige med lite sällskap vid matbordet.
Kram

Ingrid sa...

Tack Helena!

skogsnuvan sa...

Det är alltid så roligt att få kort. Jag gillar när mina vänner skickar vykort från sina resor eftersom det är det enda äventyr som jag får se.

Monica sa...

Mmmm, lasagne! Så gott det är! Jag gör också en ganska stor när jag gör det, så bra mat att ha och ta fram ur frysen!
Vilket trevligt initiativ att skriva ett kort!
Må så gott, kram, Monica

Ingrid sa...

Det ska jag komma ihåg!

Ingrid sa...

Det var en väldigt god lasagne, så det blir många goda mål.
Visst var det gulligt av Birgitta!
Kram

Unknown sa...

Så trevligt med ett kort i brevlådan. Sånt gläder alltid. Positiva kommentarer gör det ännu trevligare.
Lasagnen doftade ända hit, åtminstone i fantasin.
Ha de' gott!
Kram Gigi

Ingrid sa...

Det är roligt att få kommentarer också. Det gläder mig att du hittar hit!
Kram, Ingrid