tisdag 16 oktober 2018

Hemresa

Så var det slut på det roliga för den här gången och nu återstår packning, utcheckning och några timmars väntan på bussen, som ska hämta upp oss klockan 16.10.

Jag hoppas att vädret fortsätter vara så här fint, så man kan lägga sig i en solstol för sista gången, men det har börjat mulna till igen efter en strålande vacker morgon. Åkes hypotes om att en fin morgon bäddar för en molnig dag stämmer alltför ofta.

Någon hotellfrukost brydde jag mig inte om i dag. Jag låg länge, så när jag duschat och gjort mig presentabel var frukosttiden redan förbi. Jag har dessutom lite i kylskåpet som ska ätas upp.

Gårdagens middag inleddes med shushi, men jag måste säga att det såg godare ut än det smakade. Trevligt sällskap fick jag vid bordet i alla fall och servitören bjöd på vinet till maten. Underhållningen efter maten föll mig dock inte i smaken; en fotbollsmatch mellan Spanien och England, som alla herrar verkade vara väldigt begeistrade över. När jag tröttnat stod det 3-0 till England. Nej jag gick till lägenheten och så ett avsnitt av Hinterland i stället innan jag kröp i säng.

Sista hälsningen från Mallorca 2018 
/Ingrid

12 kommentarer:

Monica sa...

Det var ju tråkigt att sushin inte var så bra. Men med lite japansk soja och lite wasabi, brukar det mesta smaka rätt likt, tycker jag!
Trevligt sällskap är däremot viktigt!
Hoppas verkligen att du får en fin sista dag i Alcudia!
Ha du badat i havet någon gång?
"Kom godt hjem", som danskarna säger!
Kram, Monica

znogge sa...

Sushi är inte min grej så jag hade inte haft några högre förväntningar. Tänk att det redan har gått en vecka. Jag som tyckte du reste alldeles nyss.

Kram och ha en god hemresa!

Gunnel sa...

Jag är väldigt förtjust i sushi, men det blir inte så ofta här eftersom Göran vägrar smaka det. Hoppas hemresan blir behaglig. Kram

skogsnuvan sa...

Välkommen hem Här har varit några väldigt fina dagar en kväll var det faktiskt 17grader något jag aldrig varit med om. Idag har jag bakat tunnbröd med pappersbeda och det blev ovanligt gott och lyckat så jag är nöjd med min dag.

Musikanta sa...

Nu har jag läst igenom alla dina inlägg om äventyren på Mallorca. Ler när jag tänker på bussen som aldrig kom. Vi var med om något liknande i Grekland - men efter timmars väntan kom i alla fall bussen. Tidtabellen stämde inte det minsta. Sushi har jag aldrig ätit och tänker aldrig äta heller. Det räcker med sill för mig. Välkommen hem till Sverige igen när det är så dags!
Kram från Ingrid

Bosse Lidén sa...

Jag är som Gunnels Göran. Vägrar att ens prova. :)
Förstår att du är nöjd med trippen. Tack för att jag fick följa med på mitt sätt. Hoppas flygresan gick i rätt tid.
Kram och välkommen tillbaka på den vackra ön

Ingrid sa...

Det blev en väldigt behaglig och avslappnad dag vid poolen och en god lunch vid poolbaren.
Jag kom godt hjem!
Kram

Ingrid sa...

En vecka går verkligen hemskt fort. Lagom man boat in sig lite är det dags att bryta upp igen.
Tack och kram tillbaka!

Ingrid sa...

Hemresa gick alldeles utmärkt och utan någon försening alls.
Kram

Ingrid sa...

Tunnbrödsbak med pappersbeda - Jag förstår att du är nöjd med din dag.
Kram

Ingrid sa...

Tack, nu är jag hemma igen!
Kram

Ingrid sa...

Flygresan gick alldeles utmärkt och vi landade på Visby flygplats fem minuter före utsatt tid och där stod sonen och väntade på mig. Inte din namne, utan Krister.
Kram