söndag 10 februari 2019

Livet på Odvalds läggs på is

Så får det bli! Nu gör jag det Sista försöket och sen får vi se om det är roligare att blogga på wordpress.com än på blogger. Det är lite nytt i alla fall och kan man inte möblera om här hemma, får man nöja sig med att förnya sig på nätet. Och så hoppas jag att det blir lättare för mina läsare att kommentera.


Välkommen till min nya blogg SISTA FÖRSÖKET!

6 kommentarer:

wiolettan sa...

Oj, det var en överskrift som tog. Men, sedan så såg jag, inget farligt på gång, en test.
Hoppas att du kommer att känna dig nöjd.
Jag har varit nöjd med dig här, inga problem att kommentera, tar bara lite tid med att kolla bilderna och bevisa att man inte är någon luring. Annars, inga problem alls.
Trevlig söndag och kram till dig.

Gunnel sa...

Jag har varit inne på din nya blogg och kommenterat. Den syns inte ännu, men jag hoppas att det bara är för att du ska godkänna den första gången och att det inte betyder att det kommer att strula för mig. På nåt vis ska jag kunna kommentera. Kram

Ingrid sa...

Så är det Gunnel! ♥

Monica sa...

Ja, jag är glad bara du fortsätter att blogga!
Om du funderar på en resa - glöm inte bort Kreta, som jag varmt rekommenderar!
Och det går ju flyg från Visby till Chania, vilket ju är en stor fördel!
Det blev ju ingen resa för oss i höstas på grund av min huvudvärk, men nu sitter jag faktiskt och kollar på resor till hösten och det är inte omöjligt att det blir Kreta igen...
Ha en skön kväll, kram från mig!
Monica

Husbilen-Ellen sa...

Jag har inte varit inne på en tid, men så paff jag blev att du ska byta. Jag har inte haft några bekymmer med att kommentera, mer bekymmer med mig själv att jag varit Pc-trött. Jag hänger förstås med till din nya blogg och länkar den. Kramar

Safa Sadat sa...

Hej Alla, jag heter Safa El Sadat, jag är gift i 20 år med min man och vi har två son, äldste en 16 och yngre är 11 år. Min man älskade mig mycket, men det kommer till en punkt när han deltar i affärer med en kvinna som är hennes medarbetare. Jag har aldrig föreställt mig det, men på något sätt förändrade hans inställning till mig och barn, mina sena arbeten fick mig att tänka på frågan, även vid mitt 20-års bröllopsdag i mars håller jag mig borta från sex när vi lovar att göra det på bröllopet årsdag, 15 dagar före bröllopsdagen erkände han det ja, han hade sex med sin kollega.
Han tog med henne i min säng när jag var ute och arbetade, det betyder att mina känslor var helt värdefulla mot honom. Mitt mentala tillstånd är fullt av plågor, jag tror att jag inte kan glömma och återhämta smärtan. Den här kvinnan var i full kontroll över henne och jag ville aldrig göra det med våld, hon vill vinna över mig när hon är skild, hon sa att hon var avundsjuk på vårt förhållande och hon kommer att förstöra mig genom att ta min man. Jag var tvungen att diskutera det med en vän som bad mig att hitta en bra stavningskastare, först och främst trodde jag aldrig på den här Cast-stavningen, men jag måste försöka tills jag kom över PROPHET NOSA UGO-e-post på internet om hur han har hjälpt så många människor att få sina ex-tillbaka och hjälpa till att åtgärda relationen och göra människor glada i deras förhållande och några andra historier om andlig sjukdom och mer.
Jag förklarade min situation för honom och han hjälpte mig att utföra några böner, några örter och rötter och ett litet offer som jag gjorde, och inom 7 dagar kom han tillbaka för att be om ursäkt och det var bara som ett mirakel för mig, är glad idag att han hjälpte mig och jag kan stolt säga att min man nu är med mig igen och han är nu kär i mig som aldrig tidigare.
Har du behov av hjälp i ditt förhållande som att få tillbaka din man, fru, pojkvän, flickvän, vinnande av lotterier, växtbaserad botemedel mot sjukdom, hiv, sjukdomar, astma, artrit, fybroid, stroke eller någon form av sjukdom, andligt problem , Jobbsökande, tittare som läser mitt inlägg som behöver hjälp när det gäller några livsutmaningar borde kontakta PROPHET NOSA UGO och du kommer att vara glad att du gjorde.

E-post: nosaugotemple@gmail.com
WhatsApp: +34631686040