söndag 13 januari 2019

Dagbok v 2 2019

Det passar ju bra att de är vita, för i dag är julen slut.
13. Söndag +1º Vaknade ganska sent efter en tråkig natt med flimmer och dumma drömmar. Ute är det grått och det har kommit ett litet tunt snötäcke på morgonen. Få se om det klarnar upp under dagen, så att det känns lockande att gå ut, annars får det bli inneaktiviteter i dag också.

12. Lördag +3º Satt vid datorn på förmiddag och sen åkte jag och handlade på Konsum, hem och lagade lunch och på eftermiddagen läste jag färdigt julboken. Åh, så bra den var!! Satte på tv:n och såg Den tatuerade änkan på SVTPlay. Jag har sett den förut, men den tål att ses om. Lars Molin kunde verkligen få till det. 

11. Fredag  +4º Började dagen med att agera brevduva för bostadsrättsföreningen och delade ut inbjudningarna till ett medlemsmötet. Det klarnade upp fram på dagen, men jag satt och läste halva julklappsboken Bränn alla mina brev av Alex Schulman. Ändrade timern till utebelysningen. Det märks att dagarna blivit längre.

10. Torsdag +2º Från molnen föll det en och annan snöflinga då och då. På förmiddagen skrev jag protokoll från gårdagens SPF-möte och ringde och bjöd in sammankallande till ett nytt möte nästa vecka.Tog en promenad (Klinterundan) efter lunch. Var i Lokalen och plockade ur diskmaskinen.

9. Onsdag +4º Det småregnade på förmiddagen. Styrelsemöte med SPF i Lokalen, när det var slut dukade jag och gjorde i ordning där för kvällens kurs i HLR, hann precis hem för att se "Hemma igen" på tv. Kl 17.30 gick jag till Lokalen och kom hem därifrån vid 21-tiden. Full dag med andra ord.

8. Tisdag +5º Plockade bort allt julpynt. Gick till Konsum och handlade. Strök alla de ordinarie dukarna och la på dem. Flyttade krukan med den stora sliderankan till baksidan och snyggade till utanför ytterdörren. Loggade in på datorn och började på den här januaridagboken. Lite ordning måste man ju trots att ha på vad som händer. På kvällen: Var nere i Lokalen och hjälpte till att flytta in bord o stolar.

7. Måndag +4º SPF: Laila här på eftermiddagen. Vi skrev ut aviseringarna mm inför kommande årsmöte. BRF: Gjorde i ordning en kallelse till ett medlemsmöte.

12 kommentarer:

Gunnel sa...

Så ordningsam du är. Dagboksanteckningar hade varit kul och läsa längre fram. Det är otroligt så mycket man hinner glömma. Då är en påminnelse om att man verkligen gjort en hel del nyttigt att läsa. Bra för självförtroendet om inte annat. Kram

skogsnuvan sa...

Usch jag ska också till med vägföreningens grejor och jag har problem med nya datorn som inte funkar tillsammans med stickorna med gamla protokoll och sådant Konstig att det ska vara så komplicerat

Znogge sa...

Trevligt att få ta del av dina dagboksanteckningar. Så vackert dina amaryllis blommar!

Kram

Monica sa...

Skönt att du är tillbaka i bloggvärlden, jag undrade just, när jag svarade på din kommentar i min blogg!
Tråkigt med hjärtflimmret, förstår att det är oroande. Men annars verkar det vara full fart på dig som vanligt!
Här verkar det klarna upp lite nu efter förmiddagens regn, så kanske blir det en promenad idag...man blir mycket piggare då!
Helgkram, Monica

Skaparglädje sa...

Dagboksanteckningar är bra!
Trots allt gör man någon viktig sak varje dag, fast ibland känns det inte så.
Kram!

Kicki sa...

Jag för ju dagbok i pappersform också, förutom bloggen.
Bra att ha för det allt mer klena minnet.
Ska nog börja plocka bort julen i morgon, sen kan ljuset få komma.
Kram

Tigerlilja sa...

Så vackra amaryllisar! Och jag håller helt med dig om Lars Molin, det mesta han gjorde var lysande.

wiolettan sa...

Det var en hel del på din agenda veckan som var. Det är trevligt att skriva ner vad som händer och vad man gör. Jag har en 5-års dagbok där jag noterar lite av varje.
Jag har också konstiga och besvärliga drömmar då flimret håller på som bäst. Oron kanske sitter i även då vi sover.
Fina amaryllisar. Jag älskar dom vita, de lyser upp så vackert.
Kram till dig.

http://kraka.moah.se sa...

Du har hunnit en hel del under veckan.
Kram

sjusoverskan sa...

Kram så kul att du är tillbaka 💕
Inger 🌞

Karin Evby sa...

Vilken fin amaryllis! Jag har haft en röd i år som blommade med en blomma. Nästa blomma som kom slog aldrig ut, för stjälk och blomknopp torkade ut. Den har fått lite, lite vatten ibland.
Ha en fin vecka! Kram Karin

Anonym sa...

Roligt att du är tillbaka.Har saknat dina inlägg.
Hälsningar
Vanja Österdahl