onsdag 16 januari 2019

Kontorsarbete

Det har varit nästan -5º i natt och det var lite vitt på marken när jag kom upp i morse, men solen har visat sig och nu är det någon enstaka plusgrad, så det ser ganska behagligt ut. Jag tror att jag ska satsa på en promenad efter lunch. Jag glömde min mössa på Kupan igår kväll, så jag kan ju göra mig ett ärende dit och hämta den.

Mitt lilla minikontor
På förmiddagen har jag suttit vid datorn och lagt in SPF Klinteortens program för 2019 på föreningens hemsida. Alla har ju inte dator, men vi får hjälp av Vuxenskolan med utskrift av programmet, som vi sedan delar ut till alla medlemmarna i samband med årsmötet och om de inte kommer dit, sänder vi det med posten, så att alla ska få ta del av det. Jag fick ett korrektur från Vuxenskolan igår och det har jag läst och läst och läst. Nu hoppas jag att allt ska stämma. Föreningslivat kräver sitt, men man ska ju ha något att fördriva tiden med.

I kväll är det ännu ett föreningsmöte. Det är bostadsrättsföreningen här vid Odvalds som ordnar ett medlemsmöte där man kan få ställa frågor och förhoppningsvis få svar på dem eller komma med idéer och synpunkter. Underhållning blir det också. Vi ska få se bilder och höra berättas om en resa till Svalbard, så det blir nog en trevlig kväll.

Ha en fin piglördag!

10 kommentarer:

skogsnuvan sa...

Här är det 20 grader kallt och man lovar flera dm snö innan kvällen. Kinabror och jag ska på vattengympa i eftermiddag. Jag har bara ett enda föreningsuppdrag kvar. Jag har lyckats bli av med alla andra för jag är ju inte en föreningsmänniska ett dugg. Nu är det bara kassörs och sekreterartjänsten i vägföreningen som är kvar och det är snart dags för revision och årsmöte och jag gruvar mig redan. Du gör det bra som sköter så många grejor

Ingrid sa...

Svar till skogsnuvan:
SPF fortsätter jag nog med ett tag, men bostadsrättsföreningen kommer jag att sluta med nästa år när min period går ut. Då är jag nästan 80 år, så det är verkligen dags att avgå och låta yngre krafter ta vid.

Znogge sa...

Då har du varit flitig hela dagen! Extra välförtjänt med en trevlig kväll då vilket det säkert blir.

Kram

Monica sa...

Jag är full av beundran över alla aktiviteter du håller på med! Jag gör ingenting sådant, men jag tror att det är nyttigt för både kropp och själ att aktivera sig! En promenad kom jag ut på i alla fall idag, även om vädret inte var roligt. Helgrått och 6 grader varmt.
Hoppas att du får en trevlig kväll på bostadsföreningsmötet!
Kram, Monica

Tigerlilja sa...

Som de andra är jag full av beundran för dina engagemang! Och för ditt promenerande - här var det bitvis alldeles för halt för att jag skulle våga mig ut!

Ingrid sa...

Svar till Tigerlilja:
Jag kom inte iväg ut, för det började snöa. Ett snöande som gick över i regn.

Husbilen-Ellen sa...

De är trevligt med föreningsliv. Jag kommer ifrån det när vi är borta så mycket. Senaste åren har jag varit sekreterare på brf årsstämma. Det blir säkert i vår också. Kramar

Gunnel sa...

Det är ändå ganska skönt och ha bestämda saker som man måste ta itu med, nu när man inte jobbar längre. Rutiner är inte alls dumt. Kram

wiolettan sa...

Föreningslivet är bra och SPF är trevligt att vara med i. De ordnar en hel del saker för sina medlemmar och det är roligt. Min mysing är ju med både som ledare, i styrelsen, sekreterare, brevduva, ordnar frågelekar m.m. och dataansvarig så han har ibland fullt upp.
Bra att du hämtat mössan, viktigt att ha då det blåser kallt.
Ha en finfin kväll.
Kram!

Astrid sa...

Vi har -24 här och det gjorde så ont i ansiktet så fy